Familiedrukwerk

Geboortekaartjes, verlovingskaarten, trouwkaarten, jubileumkaarten, rouwkaarten, kerstkaarten of uitnodigingen. Voor alle soorten kaarten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken over een zeer uitgebreide en gevarieerde collectie kaarten die u bij ons kunt komen inzien. Wilt u liever thuis uw keuze bepalen dan kunt u steeds 3 boeken van onze collectie meenemen.

Wij kunnen u adviseren over de indeling van de tekst, het gebruik van kleur en de keuze van het lettertype. Hiervan maken we dan een drukproef op het formaat van de gekozen kaart.
Op deze manier krijgt u een goede indruk van het eindresultaat.

Geen standaardkaart, maar liever een eigen ontwerp? Dan hebben wij voor u een ruime keuze uit blanco kaarten. Allerlei papiersoorten in diverse kleuren waarop u bijvoorbeeld een leuke foto of tekening kunt laten afdrukken. Fullcolour? Ook dat is voor kleine oplages tegenwoordig geen probleem. Onze digitale printer maakt prachtige kleurenprints op diverse papiersoorten tot formaat 33 x 63 cm.

Een aantal van onze vaste kaartenleveranciers biedt u de mogelijkheid om op hun site collecties te bekijken. Klik op één van de onderstaande links om een kijkje te nemen. Noteer de naam van de leverancier en het kaartnummer. Wij verzorgen dan de verdere afhandeling en bedrukking.

Gepersonaliseerde enveloppen

Drukkerij Van Eden kan enveloppen naar wens voorzien van een eigen ontwerp in kleur en desgewenst personaliseren. U kunt hiervoor al met kleine oplages bij ons terecht, zowel zakelijk als particulier. Om uw enveloppen te personaliseren kunt u ons een Excel bestand toesturen met daarin alle gegevens.
Een Excel bestand met voor ingevulde velden kunt u hier downloaden.

GEBOORTEKAARTJES
Familycards
Belarto
Buromac

HUWELIJKSKAARTEN
Familycards
Belarto
Buromac

JUBILEUMKAARTEN
Belarto

BLANCO PAPIER/KAARTEN
Buromac
Palm papier

GEDICHTEN VOOR ALLERLEI GELEGENHEDEN
www.gedachten-gedichten.nl