Promotie

Laat zien wie je bent met knallend promotiemateriaal

Of je nu net gestart bent of al jaren aan de weg timmert; promotie is en blijft belangrijk. Laat zien wie je bent! Hoe? Met onze knallende promotiematerialen. Ideaal om uit te delen aan potentiële klanten, om je bestaande relaties mee te verrassen, als reclamemateriaal voor op een evenement of om jouw bedrijfspand van grote afstand herkenbaar te maken.

Van flyers tot goodies:
sterk in professioneel promotiemateriaal

Organiseer je een actie of evenement, ben je net gestart als ondernemer of wil je jouw bestaande bedrijf wat meer onder de aandacht brengen? Met professioneel promotiemateriaal promoot je jouw bedrijf op een effectieve manier. Dat kan op verschillende manieren met op allerlei materialen, voorzien van diverse afwerkingen. Jouw boodschap op een zo mooi mogelijke manier uitdragen, dát is waar we bij Drukkerij Van Eden sterk in zijn.

Al jouw promotiematerialen onder één dak

Een goed verhaal is de basis voor een blijvende indruk. Voor een korte, krachtige boodschap zijn onze bedrukte flyers en folders ideaal. Of ga voor een zelf ontworpen poster of affiche. Wil je jouw bestaande en potentiële klanten wat meer vertellen? Laat dan een complete brochure, magazine of krant maken. Naast deze bestsellers zijn er nog veel meer mogelijkheden om jouw bedrijf te promoten. Wellicht wil je je jouw bedrijfspand wel van grote afstand herkenbaar maken door middel van een mooie gepersonaliseerde vlag, een reclamebord, spandoek of stoepbord. Bij Drukkerij Van Eden vind je allerlei verschillende reclamematerialen om jouw kantoor nog meer te laten opvallen. En wat dacht je van een leuke giveaway, oftewel relatiegeschenk? Ideaal om jouw relaties iets blijvends mee te geven. Denk aan onze bedrukte kalenders, pennen, caps, memoblokken of attente wenskaarten. Of een verzameling daarvan in een mooie, bedrukte tas? Attent én goed voor je naamsbekendheid!

Promotiemateriaal laten drukken?
Wij helpen je graag!